Valentinovo Open – rezultati

Antoine de Saint-Exupery rekao je o ljubavi:”Ljubav ne zahtijeva da dvoje ljudi gledaju jedno u drugo, već da zajedno gledaju u istom pravcu”.

12.2.2023. na našem terenu u Stobreču, upravo su sudionici Valentinovo Opena dokazali da je Saint-Exupery bio u pravu – golf, koji je ljubav svim našim članovima, zahtijevao je da svi parovi gledaju u istom pravcu – u pravcu zastavica na greenovima. ⛳️😉

Za sve zaljubljenike u golf, najbolji način za proslaviti Dan zaljubljenih je upravo uz partiju golfa, svoje romantične partnere i prijatelje.

Sudionici turnira igru su započeli minutom šutnje za poginule u potresu u Turskoj i Siriji, te je u spomen na žrtve zapaljeno srce formirano od svijeća.

Na turniru je nastupilo 24 igrača od toga 6 parova, dok su ostali igrali izvan konkurencije. Jedan igrač je na turnir stigao čak iz Posušja, a to je gospodin Josip Grubišić.

Drugu godinu za redom Valentinovo Open osvojili su Domagoj i Fani Aljinović i na tome im čestitamo! 🎉

Na drugom mjestu su Slobodan i Mirjana Žanetić , treći su Neven i Miranda Surić, na četvrtom mjestu imamo čak tri para s istim brojem bodova: Umberto i Ljiljana Marušić, Srećko Zurić i Borka Grgurević i Miroslav i Ivana Dujmović, peto mjesto osvojili su Jesenko Beščec i Sanja Kumrić Beščec.

Nakon igre svim sudionicima podijeljeno je po jedno srce kao simbol ljubavi, a zabava i ples poslije ceremonije i ručka potrajali su do večeri.

Hvala svima na sudjelovanju i želimo vam da vas ljubav i dobro raspoloženje prate kroz cijelu godinu. ❤️

Scroll to Top